Παρασκευή, Μαρτίου 4

Γιορτή του σκακιού στην Λάρισα 12 και 13 Μαρτίου‏

Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Σε μία ωραία γιορτή του πνεύματος, της σκέψης και του πολιτισμού, μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα, καλεί τους μαθητές της Φθιώτιδας, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, στην Λάρισα, το Σάββατο και την Κυριακή 12-13 Μαρτίου, όπου θα διεξαχθούν ατομικοί και ομαδικοί μαθητικοί αγώνες σκακιού.
Σκοπός των αγώνων είναι η προαγωγή του αθλήματος του σκακιού και η γνωριμία του με μαθητές και γονείς, αφού η μάθησή του αποδεδειγμένα βελτιώνει την αντίληψη, την σκέψη και τις σχολικές επιδόσεις των παιδιών।

Τα σχολεία μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών του σχολείου τους, μέχρι και την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 και ώρα 13.00 στην Γραμματέα της ΕΣΣΚΕ κ. Γιώτα Βαϊοπούλου αποκλειστικά και μόνο στο fax: 22310-26417 με τη σημείωση «υπ’ όψη κ. Βαϊοπούλου» ή στο e-mail : vaiopouloug@yahoo.gr .

Στο έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριληφθούν:

1)Για τα ατομικά πρωταθλήματα, ονοματεπώνυμο, τάξη και σχολείο.
2)Για τα ομαδικά πρωταθλήματα θα πρέπει να συμπληρωθεί η επισυναπτόμενη «ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» και να υπογραφεί από το διευθυντή του σχολείου.

Αναλυτική την προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων θα διαβάσετε στο www.solamias.gr και http://snolamias.blogspot.com/

Από το γραφείο τύπου Στασινός Παναγιώτης:6932837696

1 σχόλιο:

Manos είπε...

Ευχαριστούμε τον ΣΟΘ για την εξαιρετική φιλοξενία και για την ευκαιρία που είχαμε να συζητήσουμε τα σκαιστικά ζητήματα της περιοχής. Ωραία διοργάνωση, που θα πρέπει να αποτελέσει αρχή για ακόμη περισσότερες σκακιστικές συναντήσεις στη Δ. Ελλάδα.

Μάνος Ναθαναήλ