Πέμπτη, Οκτωβρίου 1

ΕΚΛΟΓΕΣ, νεο ΔΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη του σκακιστικού ομίλου και του φίλους του σκακιού ότι το διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 25 Σεπτεμβρίου 2009 συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΡΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΦΡΟΣΩ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Το ΔΣ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη ,σε όλους όσους ξέρουν και αγαπούν το σκάκι αλλά και σε όσους θα ήθελαν να το γνωρίσουν να έρθουν κοντά στο όμιλο και να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις .

Το σκάκι είναι ένα ωραίο και καθαρό παιχνίδι.

Είναι ένα πνευματικό παιχνίδι γνώσεων και αναλυτικής σκέψης.

Είναι ψυχαγωγία και ευχαρίστηση.

Ο όμιλος ιδρύθηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού ,για να δώσει την ευκαιρία να παίζουν όσοι το ξέρουν , να το μάθουν όσοι δεν το γνωρίζουν αλλά το κυριότερο να κοινωνικοποιηθούν τα παιδιά ,να αποκτήσουν ένα στέκι , να χαίρονται να παίζουν και να συμμετέχουν σε αγώνες που νικάει ο καλύτερος. Αγώνες που δεν υπάρχει τύχη ή εύνοια. Αγώνες που αναγνωρίζεται η αξία του αντιπάλου.

Η προσπάθεια που γίνεται για να αναδειχθεί το σκάκι στην πόλη μας περνάει μέσα από έναν ζωντανό και με πρωτοβουλίες σύλλογο.

Στην σύντομη διαδρομή που διήνυσε έκανε αισθητή την παρουσία του και είχε διακρίσεις σε διάφορα τουρνουά , στους πανελλήνιους αγώνες και στα σχολικά πρωταθλήματα.

Το νέο συμβούλιο θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια και απευθύνεται στους φορείς και στην κοινωνία να συνδράμουν.

Χρειάζεται τη βοήθεια όλων.

Άμεσα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στην αίθουσα του ομίλου ( αμέσως μετά τις εκλογές) και σύντομα θα αναληφθούν και άλλες πρωτοβουλίες ( τουρνουά στην πόλη της Ηγουμενίτσας).